S velikim veseljem pozivamo Vas na novi program namijenjen stručnjacima : TERAPIJA IGROM: VJEŠTINE I INTERVENCIJE ZA RAD S DJECOM.

Program integrira vještine i tehnike iz direktivne i nedirektivne terapije igrom primjenjive u radu s djecom predškolske i školske dobi

Cilj edukacije je naučiti stručnjake  kako koristiti vještine i tehnike iz terapije igrom u radu s djecom predškolske i školske dobi.

Namijenjena je za: psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, socijalne radnike, psihijatre, logopede, odgajatelje, učitelje kao i sve druge koji rade s djecom.

Sudjelovanjem dobivate:

* 62 školskih sati stručne edukacije raspoređene kroz 4 modula

* 8 školskih sati grupne supervizije

* Rad u grupi do 20 polaznika u ugodnoj, pozitivnoj i razigranoj atmosferi

* Voditeljicu s bogatim iskustvom i znanjem u radu s djecom

* Potvrdu o sudjelovanju za 70 sati stručne edukacije

* Osvježenja u pauzama

* Pisane materijale

Predavanja i superviziju na ovoj edukaciji održat će:

Tatjana Gjurković, mag.psihologije,

registrirana terapeutkinja igrom (RPT)
privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA)

 

Cijena edukacije:

Cijena programa: 6500,00kn

Cijena s popustom za prijave do 15.07.2018.
(ili do popunjenja grupe): 6000,00kn

Dodatan popust od 15% na iznos pune cijene za dvoje i više stručnjaka iz iste ustanove i za one koji su prethodno pohađali program(e) Centra
Proventus: 5500,00kn

Edukacija se održava u prostorijama Savjetovališta udruge Bijeli krug Hrvatske, Ljudevita Posavskog 14, 21000 Split.

Prijave do 15.08.2018. ili do popunjenja grupe.

Opis edukacije:

Prvi modul održat će se  od 7. rujna 2018. do 9. rujna 2018. ( petak, subota i nedjelja) od 9.30 do 17.30.

Druga dva modula održat će se 25. listopada do 28. listopada 2018. od četvrtka do nedjelje od 9.30 do 17.30h.

Četvrti modul, od 24. studenog do 25. studenog 2018.,  će se održati u petak, od 9.00 do 15.00h.

Edukacija sadrži teorijski i iskustveni dio. Kako bi se znanja iz ovog specifičnog područja što jasnije prenijela, uz kraća teorijska predavanja, koristimo i: rad u manjim grupama i parovima, gledanje video snimki, uvježbavanje različitih aktivnosti i načina igranja, uvježbavanje načina komunikacije s djetetom kroz igru uloga te različite kreativne tehnike. Također, na edukaciji potičemo promišljanje o sebi stoga nakon iskustvenih vježbi često slijedi razgovor kako vam je bilo tijekom vježbe i kako nova znanja možete povezati sa svojom radnom ulogom te sobom osobno.

Polaznici edukacije su pozvani na edukaciji iznositi vlastite primjere izazova u radu kako bi se nove vještine što lakše i konkretnije prenijele na realne izazove u određenom radnom okruženju. Istovremeno, vodimo o etici i profesionalnosti struke, pa te primjere ne prenosimo trećim osobama koje nisu sudjelovale na edukaciji.

Polaznici edukacije su obvezni napisati esej kroz koji će opisati i teoretski obrazložiti kako su koristili stečena znanja, vještine i tehnike u svom radu.

Kome je edukacija namijenjena: psihologe, pedagoge, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, socijalne radnike, psihijatre, odgajatelje, učitelje kao i sve druge koji rade s djecom.

Potvrda o sudjelovanju na edukaciji “Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom” dodjeljuje se na temelju:

zadovoljavajućeg prisustvovanja i sudjelovanja na radionicama
zadovoljavajućeg prisustvovanja i sudjelovanja na supervizijama
zadovoljavajuće napisanim i predanim esejem u skladu s uputama
*Obavezno je prisustvovanje svim radionicama i supervizijama, izuzev opravdanih okolnosti. Ovisno o propuštenom vremenu, može se naknadno zatražiti zadatak kojim se nadomještaju propušteni sati edukacije. Sati supervizije se ne mogu naknadno nadomjestiti.

 

Za sva pitanja, kao i prijave možete se javiti putem maila: bijeli.krug@gmail.com, telefona 021/783-449, kontakt e-maila Centar Proventus: info@centarproventus.hr i/ili mobitela: +385 95 804 3982

Veselimo se Vašem dolasku na edukaciju 🙂